donderdag 30 januari 2014

Opruimen: Een nieuwe start

Vandaag, bijna het einde van de week. Een week vol met tentamens van blok twee en stress. De week ervoor verslagen inleveren, maar daar zal ik jullie niet meer vervelend. Het komt erop neer dat ik toe ben aan weekend. Mijn leven als student bevalt. Of anders gezegd, vrijheid bevalt. Studeren is veel vrijer dan het middelbare onderwijs. Je bent veel verantwoordelijker, misschien toch wel iets té verantwoordelijk. Betere begeleiding zou geen overbodige luxe zijn, wel moet ik toegeven dat je er redelijk zelfstandig van wordt. Maar dit heeft niks met de titel te maken.

😄😄😄
Opruimen, dat doe ik niet zo vaak. Tenminste niet zo vaak als andere mensen (lees: moeder) zou willen. Nu heb ik tijd, want ik ben even vrij van verplichtingen als het om studie gaat.
Opruimen is zo’n klus dat je altijd uitstelt, vooral als je Didi heet, maar uiteindelijk is het geen naar klusje. Je wilt ook niet in zo’n stof hol leven. Dat is vies, ik houd niet van vies. Rommel is ook niet handig. Ik moet toegeven dat ik me een weg moest banen om bij mijn bed te komen. Rommel in de ruimte is rommel in je hoofd zeggen ze.
Nog steeds ben ik omringt met rommel, maar het grootste deel is opgeruimd. Of ik me rustiger voel door het opruimen of omdat ik even niks hoef te doen weet ik niet. Ik voel me in ieder geval rustiger.

Untitled | via Tumblr

Nu kan ik weer rommel gaan maken. Net zoals nu, nu vervuil ik het web ook weer met mijn hersenspinsels. Het spookt al een tijd door mijn hoofd om mijn blog weer te herpakken. Ik heb besloten mijn blognaam te houden, maar al mijn blogposts weg te gooien en opnieuw te beginnen.

Deze blog ga ik weer maken met dezelfde intentie:
-          Ik weet niet hoe lang ik het volhoudt
-          Ik blog omdat ik het leuk vind niet omdat het moet
-          Ik blog over onderwerpen waar ik zin in heb, dus voorlopig nog even geen structuur
-          Het is dus van alles een beetje: beauty, fashion en lifestyle, muziek en film want ik kan niet kiezen


Zo. Mijn eerste blogpost is geschreven. Ik ben weer in de blogwereld getreden.

3 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd naar de rest van je posten veel succes met je tentamens en bloggen uiteraard ! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben benieuwd naar je posts! Ik volg je (:

    BeantwoordenVerwijderen

Dankje voor je reactie♥