donderdag 13 februari 2014

Mijn bucketlist

Een bucketlist is een lijst waarop je dingen zet die je ooit nog wil doen. De laatste jaren heb ik wat bucketlisten voorbij zien komen. Zelf had ik er ook één een lange tijd op mijn blog. Er konden gelukkig wat dingen worden weggestreept, maar ik vond het nu weer tijd voor een nieuwe bucketlist.Zie hier mijn vernieuwde bucketlist, waarvan al een paar punten zijn aangevinkt.

Dit jaar heb ik mijn haar gedoneerd! Ik had aardig lang haar en ik wilde weer wat anders. Ik wilde wel wat korter, maar als ik helemaal kort wilde dan ook voor een goed doel. Ik heb 20 centimeter afgestaan aan de Nederlandse Haarstichting.

be careful what you wish for | via Tumblr

Naar een festival gaan. Deze komt deze zomer uit! Ik ga namelijk naar Sziget! Er is nog maar minder dan 3% van de line-up bekend, maar wat een namen komen er al. Imagine Dragons, Stromae, Tom Odell, Macklemore and Ryan Lewis, Bastille, Calvin Harris hier kijk ik al zó naar uit! Het kan alleen maar beter worden.

Summer Festival

Een privéconcert krijgen. Ja, dit heb ik na -wel veel moeite- geregeld. Matt Simons en Chris Ayer hebben voor een vriendin en mij The Boxer gezongen. Deze cover was zó mooi en als ik het nummer weer luister komt er weer een mooie herinnering naar boven.

I can hear the sad memories, still haunting me.

En luister hier de cover die ze hebben gemaakt

Naar een première gaan. Ik ging in groep 8 naar mijn eerste première en ben er daarna nog naar twee geweest. De films waarnaar toe ik ben geweest zijn, Afblijven, Lover of Loser en 170 Hz. Afgelopen najaar ben ik nog naar de publiekspremière geweest van Hoe duur was de suiker? Een mooie, indrukwekkende film met één van mijn favoriete actrices, Gaite Jansen.

170 Hz in premiere op het 31e Nederlands Film Festival « Column Film

Naar een concert gaan. Mijn eerste concert was in 2012 naar Ed Sheeran in de Heineken Music Hall. Het was tof, maar hierna wist ik wel dat ik concerten in kleinere zalen leuker vind. Het is intiemer én je hebt kans op contact met artiesten (zoals Matt Simons en Chris Ayer!).

E L *---------*

Naar de EMA's gaan. JA, dit heb ik gedaan! Samen met een vriendin zijn we naar de Scream audities gegaan. Audities..iedereen kreeg een kaartje, maar alsnog ik was erbij en het was een leuke ervaring!

Gitaar leren spelen. Ik ben nu zo'n half jaar bezig en heb 11 lessen gehad. Eindelijk ben ik begonnen! Ik had al een paar jaar dat ik wel les wilde, maar er nooit aan begon.

Katy EMA


Marathon lopen. Dat lijkt me gaaf, om ooit te kunnen zeggen 'Ik heb een marathon gelopen'. Ik loop nu wel hard, maar het stelt nog niet veel voor. Als ik dit wil doen, moet ik er echt goed voor gaan trainen, dus voorlopig gebeurt dit nog niet. Ooit!
before I die...

Een eigen liedje schrijven. Het lijkt me ook vet om een mooi nummer te hebben geschreven. Ik kan niet zingen en nog niet goed genoeg gitaar spelen, dus dat zal ook nog een tijd duren. En het nummer ga ik dan zeker niet delen, gewoon voor mezelf houden.

Write a song

Korte film maken. Ik houd van filmpjes maken en een goed verhaal bedenken, mooi uitvoeren en de perfecte muziek erbij zoeken dat vind ik erg leuk om te doen, maar ik doe het weinig of nauwelijks. Vooral door gebrek aan tijd.

pictures

Videoclip maken, hiervoor geldt hetzelfde als voor de korte film.

It ain't even Thursday... But Tbt at the Studio 💕

Backpacken. Culturen vind ik interessant, bij de lokale bevolking slapen tussen de mensen zijn, nieuwe plekken ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten.

♥

Roadtrip. Een roadtrip met vrienden in een oud volkswagenbusje. Ultieme vrijheid.

TRAVEL//Want tot do this

Vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Dit gaat ook worden gedaan in Juli ga ik namelijk met de jongerengroep van de kerk waarbij ik zit naar de Dominicaanse Republiek om daar sanitair en vloeren aan te leggen.

Unicef

Een brief schrijven naar een onbekende/gevangene. Ik had ooit een artikel gelezen waarbij de site writeaprisoner werd genoemd. Mensen in gevangenissen zijn vaak wel wat eenzaam en een brief ontvangen is altijd leuk. Je hoeft niet een vriendschap aan te gaan met diegene, maar je kan wel een keer een brief schrijven om diegene goed te laten voelen en te laten zien dat diegene er niet alleen voor staat ook al heeft diegene zoveel misdrijven gedaan of misschien is die persoon wel onschuldig.
Een brief schrijven naar een onbekende vind ik ook een spannende gedachte, alleen hier zitten wel wat nadelen aan. Je weet dan helemaal niks van die persoon, straks heeft die persoon er echt helemaal geen behoefte aan.
UntitledWat staat op jou bucketlist?

10 opmerkingen:

 1. Wat gaaf, vooral die laatste twee lijken me heel mooi om te doen! Mijn moeder heeft ook een brief aan een gevangene geschreven en zo heeft ze een hele goede band met iemand opgebouwd. Liefs, Joyce!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er staan gave dingen op je lijstje! Super leuk dat je naar de EMA'S bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lijst, dat laatste lijkt me trouwens erg bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke lijst! een paar dingen staan ook op mijn bucket list, zoals een film maken en reizen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuke bucket list heb je, tof dat je al een paar doelen hebt kunnen afstrepen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke bucketlist! Gave dingen heb je al afgestreept!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb vorige week deel 1 van 4 gezien van de tv-serie van hoe duur was de suiker; ik ben ook erg benieuwd naar de film nog! Tof dat je de prèmiere had bezocht! Goed dat je je haar had gedoneerd zeg, 20 cm! Fijne bucketlist heb je. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe bucketlist. Ik ben momenteel bezig om een al m'n bucketlist wensen te verzamelen en in een glazen potje te doen als motivatie. Hier heb ik wel een paar leuke ideetjes van gepikt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke lijst! Ik maak zelf elk jaar een mini-bucketlist en heb hier al wat inspiratie gehaald voor volgende jaren. Zo leuk dat je je haar gedoneerd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankje voor je reactie♥