dinsdag 4 februari 2014

Shoplog: Primark en Zara

De sale is bijna ten einde, maar ik heb toch nog even kunnen profiteren! Het was voor mij een lang geleden dat ik naar de Primark was geweest, dus het werd weer eens tijd. En één (logische) tip, ga niet met haast naar de Primark. Daarvoor heeft de Primark veel te leuke dingen.


Bij de Zara had ik al een mosterdgele sjaal gezien, maar die liet ik toch hangen. Bij de Primark zag ik deze cirkelsjaal. Mostergeel én ook nog is eens in de sale! WOW. Deze kostte 2 euro.Al een tijd was ik op zoek naar een geruite blouse. Na bijna de hele Primark te hebben rondgelopen en ik baalde dat ze geen blouse hadden, vond ik deze blouse. Precies zoals ik wilde, geruit en rood!
Deze kostte 9 euro.
 Haar accessoires, ik ben fan van een zakdoek om je hoofd, dus dit blauwe bandje (2 euro) kon ik niet laten liggen. Voor de rest zijn bobbypins(1,50) en elastiekjes(`1,50) altijd handig. 


Deze schoenen (7 euro) zijn perfect voor het uitgaan. Bordeaux rood is ook één van mijn favoriete kleuren geworden. En op een of andere manier raak ik ook altijd mijn sokken kwijt. Dus kocht ik ook deze simpele zwarte sokken. (3 euro).


Een statementketting maakt je outfit een stuk leuker en aangezien ik nog maar één stagementketting had, verdween deze ook in mijn mandje. Deze kostte 6 euro.

Voor de rest heb ik nog wat ondergoed gekocht, maar dat leek me niet heel boeiend om te laten zien. Dan nu mijn saleshopping bij de Zara.

Ik kwam tot de ontdekking dat ik eigenlijk vrij weinig leuke t-shirts heb. Daarom dit shirt met print voor 3,95.
Deze trui kon ik niet voorbij lopen. Eigenlijk was ik op zoek naar een vest, maar deze trui kon ik niet laten liggen. Al helemaal niet om de prijs, 5,99


Een vriendin tipte mij over deze beauties. Ze zijn wel aardig hoog, maar zitten erg lekker! Toen ze het mij 
vertelde waren ze 20 euro, maar nu waren ze zelfs 15 euro. Het was nog spannend of ik ze kon krijgen, want iemand anders stond met deze schoenen in haar handen. Het laatste paar, maar gelukkig legde ze ze terug en met moeite liep ik er koelbloedig naar toe.

Zoals je al hebt kunnen lezen gaf ik de tip om niet in haast naar de Primark te gaan. Dit gebeurde mij. De rijen voor de pasruimtes en kassa's zijn enorm en zo heb je sneller kans op overhaaste beslissingen. Al maakt dat bij Primak niet echt uit, het is altijd zonde als je een miskoop doet, toch?

Gaan jij vaak naar de Primark?

9 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen!
  Ik ben al een tijdje niet meer in de Primark geweest terwijl hij bij mij op de hoek zit.. Snel maar weer eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen! Volgens mij mist er een foto bij de laatste beschrijving of niet? De 'beauties' van 15 euro.
  Leuke shoplog (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke dingen heb je gekocht zeg, wauw. Ik vind je bloesje ook echt top!

  Liefs en een fijne avond <3 Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beauties!(; hele leuke schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beauties!(; hele leuke schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt leuk! en super schoenen
  groetjes en check onze blog?
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankoopjes! Ik ga niet zo vaak naar de Primark. twee of drie keer per jaar. Dan blijft het ook extra leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh leuke schoenen en wat een leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankje voor je reactie♥