dinsdag 11 februari 2014

De verschillende typen op Valentijnsdag

Valentijnsdag komt er al weer bijna aan. Deze dag maakt altijd veel los bij mensen. Het is opvallend dat er dan verschillende partijen zijn. Je kan het grofweg onderverdelen in twee kampen. De haters aan Valentijnsdag en de felle voorstanders. In deze post zet ik de verschillende typen mensen die we kunnen tegenkomen op deze liefdes dag op een rijtje.

💋
Zoals ik al zei kan je onderscheid maken in twee kampen. De haters en de voorstanders, maar daarin zijn natuurlijk verschillende subcategorieën.

♡ She's Confident ♡ | via Tumblr
Extreme haters: Deze mensen gaan zich er fel tegen verzetten. Als de Valentijnsspullen in de winkels liggen dan worden ze al chagrijnig. Aangezien de Valentijnsspullen, net zoals de paaseitjes en de pepernoten al ruim van te voren in de winkels liggen, zijn deze maanden voor de extreme haters geen pretje.
Dit type haat deze dag zo erg dat ze zelfs een anti-valentijnsfeest kunnen gaan organiseren. Wat ze daar doen, geen idee.
Wahhhh

De cliché Valentijnsdag haters: Dit zijn ook wel de meelopers of de volgers van de extreme haters. Zij gaan bijvoorbeeld naar het anti-valentijnsfeest en met de cliché argumenten dat 'Valentijnsdag een commerciële dag is waarop iedereen geforceerd elkaar nog eens extra erop wijst hoe veel ze van diegene houden. Daarom geef ik mijn geliefde een cadeau na Valentijnsdag. Gewoon omdat het kan. Is alles gelijk ook in de sale.'

donuts for valentines day🍩💕

De ik-haat-Valentijn-omdat-ik-geen-Valentijn-heb-haters: Valentijnsdag benadrukt extra dat ze geen vriend of vriendin hebben en daarom bekruipt langzaam een gevoel van lichtelijke irritatie als ze de Valentijnsprularia in de winkels zien verschijnen. Zij zitten op Valentijnsdag met een doos vol chocolade op schoot 'Mean Girls' te kijken. Dit type kantelt wel om, als ze een Valentijn zouden hebben.


😂😔😔
Extreme voorstanders: Al is het cliché, het is toch zó leuk! Je hebt overal wel een dag voor, het is juist goed dat je even stilstaat bij de dag van de liefde? Liefde is immers belangrijk! Vrienden, vriendinnen of stellen het maakt niet uit het is een groot liefdesfeest.


💕

Het ik-hou-van-Valentijn-omdat-ik-een-Valentijn-heb type: Zielig voor degene die geen Valentijn hebben, dan zou ik het ook niet leuk vinden. Dat had ik vroeger, toen vond ik het een verschrikkelijke dag. Maar je zult zien er is vast voor jou ook een Valentijn, je hebt hem alleen nog niet gevonden!

*●. Wondrous.●* | via Tumblr
Het Het-maakt-me-helemaal-geen-donder-uit type: Dit type maakt het inderdaad geen donder uit. Al heeft het een Valentijn of niet. Een cadeau krijgen op Valentijn is leuk, net zo leuk als op een andere dag. Dit type doet net zo goed leuke dingen met vrienden of familie. Het vergeet soms even dat het Valentijn is en vindt het maar raar dat mensen zich zo druk maken over deze dag.

Untitled
Dit zijn natuurlijk extreme type mensen en er zullen er maar zeer weinig zo zijn, maar ik vond het wel leuk om deze dag op deze manier te beschrijven.

6 opmerkingen:

  1. Haha grappig om te lezen! Ik weet niet waar ik thuis hoor, misschien bij het maakt me geen donder uit of tegenstander, ik heb wel een vriend, maar valentijnsdag, daar doen we niet aan! Niet nodig (;

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk geschreven! Sommige types zijn heel herkenbaar! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankje voor je reactie♥