zaterdag 8 februari 2014

Series I love

Veel mensen volgen series, andere mensen hebben er niks mee. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar 'meidenseries', dus geen detectives, fantasy of waar veel in wordt gevochten. In dit artikel deel ik de series die ik volg!


Chose your world


Gossip Girl


amazing cast
De eerste serie die ik volgde en ik was meteen hooked. Misschien kwam het ook wel door de mannelijke hoofdrolspelers..Heerlijk om je even onder te dompelen in het leven van de rijke, welgestelde mensen en hun levens die bestaan uit drama, status, relaties en feesten.Gossip Girl


Pretty Little Liars

💕💕💕💕💕


Maar toen ontdekte ik deze serie en ben ik gestopt met Gossip Girl. Ik vond deze serie toch interessanter en Gossip Girl had wat minder inhoud voor mijn gevoel. Toen ik over deze serie hoorde sprak het mij niet gelijk aan. Vier vriendinnen waarvan de Queen B vermist is en de vier overgebleven meiden allemaal mysterieuze berichten krijgen. De eerste aflevering was ook wel wat onheilspellend, maar wel zo leuk dat ik verder wilde kijken. Deze serie heeft inmiddels al bijna vier seizoenen. Al zitten er wat ups en downs in qua verhaallijn en spanning, ik volg het nog! Ik moet toegeven dat de acteurs ook niet verkeerd zijn!

😍 | via Tumblr

Ravenswood

‘Ravenswood’ Cast — Exclusive ‘Pretty Little Liars’ Spin-Off News - TVLine
De spin-off van Pretty Little Liars. Dit is echt horror voor mij. Als je Pretty Little Liars kijkt, dan is Ravenswood te vergelijken met de Halloweenafleveringen van Pretty Little Liars. En toch blijf ik het kijken.. Het is veel donkerder en er zitten aardig wat schrikmomenten en bloed in. Door Pretty Little Liars ben ik poppen eng gaan vinden en door Ravenswood, onschuldige kleine meisjes.

Tyshley

The Carrie Diaries


Hahaha

Hierover had ik ook al lovende woorden over gelezen. Ik heb niet heel veel met Sex and the City, maar the Carrie Diaries is echt geweldig. New York in de jaren '60. Hoe een meisje een baan krijgt in The City en zich daar helemaal thuis voelt, haar droom als schrijfster najaagt, problemen met relaties en vrienden. Je kan heerlijk ontspannen tijdens het kijken van deze serie!Untitled | via Tumblr
The Lying Game
Deze staat er eigenlijk tussen als een 'waarschuwing' om niet te kijken. Tenminste als je niet van open eindes houdt. Er is namelijk geen vervolg op gekomen. Ik zit nu nog steeds met allemaal vragen. Twee seizoenen zijn er gekomen. Het gaat over een tweeling die uit elkaar is gehaald en in twee heel verschillende families is opgegroeid. Dan besluit één van hen de andere op te gaan zoeken. Vervolgens moet er één zich voor doen als de ander in een gezin die ze dus helemaal niet kent. Dit geeft leuke situaties, maar nog een keer. Bespaar jezelf en begin er niet aan.
The Lying Game | via Facebook

Welke serie(s) volg jij?

8 opmerkingen:

 1. Gossip Girl, Pretty Little Liars en & The Carrie Diaries heb ik ook al alle afleveringen gezien! The Lying Game vond ik eerst leuk maar daarna niet meer en Ravenswood vind ik stom! Ik ben verslaafd aan de eerste 3 die ik niet noemde en ik kijk nog The Vampire Diaries, LOST en American Horror Story (pas één aflevering gezien). The Big Bang Theory en That 70s Show vind ik ook helemaal geweldig en van The OC en One Tree Hill heb ik vorig jaar allemaal gezien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk ook al die series haha! Ravenswood is mijn favoriet. Het is inderdaad super eng, maar ook heel erg spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen de Lying game vind ik van dit lijstje leuk!
  De rest is mij allemaal wat te spookachtig en heks achtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, The Carrie Diaries is echt ZO geweldig! <3 Ik heb zelf toevallig pas nog een artikel op m'n blog over mijn favoriete tv-series gepost met ook TCD erin haha.

  Het allerbovenste plaatje vind ik trouwens superleuk gevonden!

  X Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw leuke series. Ik vind Pretty little liars heel leuk, Gossip girl en The carrie diaries! Ook kijk ik nog wel is de kardashians, al is dat niet echt een serie. Ik heb ook een tijdje Ravenswood gevolgd, maar dat werd me wel eng!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is zo jammer dat er geen vervolg op de Lying Game is gekomen. :( En Pretty Little Liars is zó leuk op het moment haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat tof :D meeste van deze series kijk ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankje voor je reactie♥